Hiába lesz a barátnőm jó fogorvos, biztosan nem hagyom ott a mostanit, aki a legjobb fogorvos Budapesten

Sohasem éreztem késztetést arra, hogy blogot írjak. Bár időm se lenne rá, az is igaz, mert van, hogy a munkát is haza kell vinni, meg persze egy kis mozgást sem árt olykor beiktatni a napirendbe. Mindig csodáltam az embereket, akiknek még a mindennapi feladatok mellett ilyenre van ideje, meg persze kedve, bár gondolom őket ez kapcsolja ki, mint másokat egy jó jóga óra. Az én barátnőm például egy zenei blog írásával üti el az időt esténként, nagyon sok energiát fektet bele. Folyamatosan nyomon követi a sztárok életét és ezekről is posztol a zenei munkásságuk mellett persze. Igaz, sokszor többet hallani a botrányaikról, mint a zenéjükről.

Mindig csodáltam a szorgalmát, ugyanis jelenleg fogorvosi egyetemre jár, amiről tudjuk, hogy igazán sokat kell tanulni hozzá. Ennek én nagyon örülök, mert legalább lesz egy jó fogorvos az ismerőseim között, ami jól jöhet a háznál, ha valami miatt az enyém nem tud fogadni(ami eddig maximum azért fordult elő, mert a megérdemelt pihenését töltötte). Jó fogorvost találni nagyon nehéz, nekem ebből a szempontból igazán szerencsém van, hiszen az egész család egy helyre jár, így nekem nem kellett ezzel fáradni, hogy ráleljek a legjobb helyre, ahova nem rettegve, görccsel a gyomromban érkezem és megtörve távozom. Kétlem, hogy van az enyémnél jobb fogorvos Budapesten. Ár-érték arányt tekintve semmiképpen. Ahhoz mérten, hogy milyen modern, a legújabb berendezésekkel van felszerelve, az árak egyáltalán nem szálltak el, abszolút megfizethető kategória. Nem beszélve a szakértelemről, hiszen a legújabb technikákat mind alkalmazzák a rendelőben. Nem csak “hagyományos ” kezelésekben lehet részünk, hanem esztétikai fogászat nyújtotta lehetőség közül is választhatunk. Ez nagy előny, hiszen nem minden fogászatot elégíti ki mindkét igényünket egyszerre. Ha röntgenre van szükségünk, azt házon belül megoldják, nem szükséges külön helyre menni érte, ezzel sok időt spórolhatunk. A bölcsességfog eltávolításával sem kell a szájsebészetre elfáradnunk, hiszen ez is a szolgáltatások között szerepel. Nagyon széleskörű a szolgáltatások sora, amiben részesülhetünk, mindezt profi szinten, a fogtöméstől egészen a fog implantátum beültetésig.

Mindig azt éreztetik velem, hogy én vagyok a legfontosabb, nagyon ügyfélorientált a rendelő. Sose érzem azt, ha sok kérdéssel is érkezem, hogy fárasztanám vele, mindig nagyon türelmesen próbál mindenre válaszolni. Mindig azt tapasztaltam, hogy addig nem állhattam fel, míg tökéletes nem lett az eredmény. A testvérem például legutóbb cirkónium koronát csináltatott négy fogára is, komolyan mondom, nagyon gyönyörű lett, minden elfogultság nélkül. Igazából meg sem lehet mondani, hogy nem az övé, annyira természetes hatású lett. Én rendszeresen, legalább fél évente járok hozzájuk kontrollra, ilyenkor pedig a fogkő eltávolítást is mindig elvégezzük. Lehet, hogy a barátnőm is nagyon jó fogorvos lesz, azonban még az ő kedvéért sem fogok fogorvost váltani. De a zenei blogját természetesen szívesen figyelemmel kísérem.