Mi és a legújabb baba zene klub a városban

Testvérem, Mariann és én sokszor egy hullámhosszon voltunk az életben és ez nem volt másként a gyerekeink születésekor sem. Alig pár hetes különbséggel jelentettük be a családnak, hogy várandósok vagyunk és nagy volt az öröm – nemcsak az alapvető dolgok miatt, hanem azért is, mert tudtam, hogy hosszútávon is rengeteget fog adni az, hogy nem egyedül fogok végigmenni azokon, amik előttem állnak. Ez igaz volt a várandósság minden állomására és utána is, az első vizsgálatok és fejlesztésekre is.

A legutóbbi ilyen egy baba zene klub volt, amit egyébként az interneten találtam, már pontosan nem is emlékszem mi után kutatva. Győzködés nélkül is sikerült rávenni Mariannt, hogy jöjjenek el velünk kisfiával, Matyival. Azért tetszett meg annyira, mert igazából séta távolságra volt tőlünk, így nem vett el sok időt az utazás sem a napunkból. A klub eseményei hetente voltak és azon a héten pont egy nyílt nap is volt, amire minden érdeklődőt szeretettel vártak. Tesómékkal útnak is indultunk csütörtökön és izgatottan vártuk, mert nem igazán tudtuk, hogy mire számíthatunk. A terembe belépve rengeteg babakocsis anyukával találtuk szembe magunkat akik örömmel és szívélyesen fogadtak minket, majd leültünk a körbe helyezett székek egyikére és vártuk, hogy kezdődjön a program. A gyerekek nagy többsége már járt, vagy legalábbis totyogott, így egy kiváltképp aranyos és szívmelengető képet öltött a klub vezetőjének zenés játéka. A táncolni akaró gyerektömegben ott voltak a gyerekeink is, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a dolgot. Miközben a gyerekek szórakoztak, az anyukák egymással osztották meg ügyes bajos dolgaikat. Mivel mi még újak voltunk Mariannal, így először leginkább csak hallgattuk a beszélgetéseket, minthogy részt vettünk volna bennük, egy idő után viszont szinte teljesen feloldódva szálltunk bele a beszélgetésekbe.

Az egyik anyuka épp azt mesélte, hogy a régi babakocsijuk tönkrement és be kell ruházniuk egy új modellbe, de a bolt, ahova eddig járt sajnos olyan messze költözött tőle, hogy már nem tud elmenni oda, az egyéb hozzá közeli boltokban lévő babakocsi árakkal pedig egyáltalán nem volt megelégedve. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a múltkor az orvosi rendelőben várva két újdonsült anyuka épp a babakocsik.hu oldalát említette, így rögtön javasoltam is nekik, hogy keressenek rá a webshopra, mert a szállítás is hamar megvan, illetve a feltételek is kiválóak és már több embertől hallottam, mennyire meg vannak elégedve a szolgáltatással, amit az oldalon történő vásárlással kapnak. Amikor mi babakocsit vásároltunk sajnos nem volt senki, aki ezt az oldalt ajánlotta volna nekem, pedig már csak ránézésre is sokkal professzionálisabb, mint a boltok és egyéb webshopok összessége, így kicsit sajnáltam, hogy korábban nem hallottam róla. A hölgy megköszönte és felírta az ajánlást, majd egy kis további csevej után vége is volt a zene klubnak. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, így két héttel később is visszamentünk testvéremmel és Matyival. Akkor már pár arc ismerős volt, így sokkal jobban is fogadtam az élményt és a hölgy, akinek a babakocsi vásárlásához ajánlottam a webshopot külön odajött és megköszönte még egyszer azt. Kiderült, hogy még aznap este megrendeltek egy klasszikus darabot a férjével és az annyira praktikus és kényelmes, hogy azóta a gyerekük sem akar kimászni belőle. Az ilyen mindig örömmel tölt el és szuper érzés, hogy nem csak a baba zene klub adott nekem, hanem én is örömet tudtam valakinek abból a körből okozni.

babakocsi árak