Minden koncertező hölgy arcának kijár a kényeztetés.

arckrémA múltkori bérletes hangversenyünk főpróbája után egésze érdekes dolog történt velem. A kolleganőimmel éppen készülődtünk, hogy gyorsan elfogyasztjuk a kávénkat, mielőtt elmegyünk átöltözni a koncert előtt és felkészülünk az estére, amikor érdekes beszélgetésbe bonyolódtunk. Igazi „csajos” kis vita kerekedett ki, méghozzá nem másról, mint az arckrémekről. Hogy hogyan is keveredtünk ide? Egyszerű. Mivel a koncertekre mindig sminkeljük magunkat, így esténként igen csak jól esik bekrémezni valamivel a bőrünket, hogy éjszaka, vagy éppen nap közben megnyugtassa az arcunk.
És hát persze mindenki a sajátját tartotta a legjobbnak. Négyen beszélgettünk erről, mind a négyünknek különböző volt a megfelelő krém. Én személy szerint természetesen az általam használt arckrémet tartom a legjobbnak. Mert a lehető legtermészetesebb krém, amit valaha használtam. Semmi tartósító és mesterséges anyag nincs benne. Egy teljesen egyszerű nappali hidratáló krém. Se nem túl zsíros se nem túl vizes. Reggelente sokszor kihagyom, a sminkelést pláne egy előző napi koncert után. Helyett ezt az arckrémet kenem az arcomra, ami nagyon kellemesen hűsít és hidratál.
Ezen kívül, mint ahogy említettem egészséges is. Rengeteg B-1, B-2, B-6 és E-vitamint tartalmaz. Igen gazdag, mandulaolajban is melynek elég magas az Omega-9 telítetlen zsírsav tartalma. Ezen kívül sok mindent tartalmaz, mint például a mostanában nagyon elterjed és kedvelt kozmetikumok alkotóelemét a shea vajat. Egy szóval szuper kis arckrém én semmi esetre sem váltanék róla másra.
A többieké és sok szempontból hatásos, némelyik hasonló alapanyagokat tartalmaz, mint az enyém, vagy éppen éjszakai és nem nappali krém.

A vitában végül az tett igazságot, hogy úgy döntöttünk, valahogyan, de mindenki kipróbálja vetésforgó szerűen az összes krémet. És ezzel a módszerrel tényleg eldönthetjük, hogy melyikünké a legjobb.

E szerint is cselekedtünk, egy hétig minden nap cserélgettük az arckrémeket. Így a követ hét végén a koncert előtt hasonló módon összejöttünk és megtanácskoztuk az arckrémek versenyének győztesét.
Na, mit gondoltok kié nyert? Hát persze, hogy az enyém. Mindenki belátta, hogy a valaha volt legjobb arckrém a piacon, amit próbáltak az elmúlt időszakban. Mindenki azonnal utána érdeklődött az oldalnak ahonnan rendeltem és megkértek, hogy amikor a következő adagomat rendelem, rendeljek nekik is. Kifizetik, meg minden, csak ők nem túl nagy zsonglőrök az online vásárlásban.
Természetesen beleegyeztem és a következő héten már vittem is az árut.

Nagyon örültek neki. Nagyon érdekes volt látni, hogy valami ekkora sikert arat. Csak úgy, mint az aznapi koncert, melyen a két talán legnagyobb magyar zeneszerző Bartók Béla és Kodály Zoltán művei hangoztak el. Nagyon kedvelem ezt a két zeneszerzőt. Bár nem egyszerű a zenéjüket megérteni, de nekem kifejezetten könnyű dolgom van azáltal, hogy hangszeres zenekari zenészként közvetlenül a darab belsejéből találkozhatok a zenével, tudom, hogy miről szól, és hogy hogyan jön létre. Ez az egyik oka, amiért a zenei pályát választottam, mert mindig is szerettem volna a zeneműveket nem csak füllel és szemmel felfogni, hanem technikailag is értelmezni és részt venni a megvalósításában. Számomra nagyon emlékezetes volt ez a koncert és alig várom a következő lehetőséget, hogy ezen szerzők darabjait vihessük színpadra.

Ami pedig az arckrémet illeti, nem csak ezt a terméket szeretem, hanem a kézkrémjük és az ajakápolójuk is kifejezetten kiváló a lehető legjobban felhasználható. Így mondhatom, hogy törzsvásárlója lettem az Aquamundinak.