Zene és tudomány, mégis összehozható

Nagy áldás egy család életében a gyermek érkezése, hát még kettőé, leginkább, ha egyszerre jönnek. Persze azóta már eltelt egy kis idő, igaz nem túl sok, de már nyolcévesek. Két petéjű ikrekként születtek, csöppet sem hasonlítanak egymásra, akár azt is mondhatnám, hogy gyökeres ellentétei egymásnak. Az egyikőjük a zene szerelmese, a másikójuk pedig a tudományé. Hihetetlen, mi? Ezért remek a születésnapi ajándékvásárlás.

Hála a barátnőmnek nem is volt olyan nehéz megoldani ezt a problémát. Ő ajánlotta nekem a jatekwebshop.eu-t. Úgy döntöttem, megírom jó tapasztalataimat, hátha másnak is ezzel le tudok venni a válláról játékvásárlási terhet. Csakis jó tapasztalatokról számolhatok be. Előszöris fontos szempont az ár, legalábbis nálam biztosan. Itt bárki találhat minőségi termékeket, nagyon jó árakon, amik mellé számtalan kedvezmény kapcsolódik, szinte nem találni olyan terméket, amihez ne tartozna valamilyen engedmény. Eszméletlen számú termék közül választhat a vásárló, éppen ezért egy nagyon egyszerűen kezelhető szűrő program segít a szűkítésben. Lehet válogatni nem szerint, de márkára is lehet szűrni, az ár is beállítható, sőt mesefigurára is tovább lehet szűkíteni a kört. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor van egy remek telefonos ügyfélszolgálat, ahol nagyon kedves fiatalok segítenek és akiknél rendelni is lehet. Akinek annyira megtetszenek a különböző játékok, hogy húszezernyit vásárol, annak a szállítás is ingyen van, nem lesz olyan, akinek ennél kevesebb lenne, egyszerűen magával ragadja a felnőtteket is. Azt hiszem, ilyenkor mi is boldogan emlékszünk vissza a gyerekkorunkra. Nemcsak gyerekeknek vannak különböző játékok baba kortól, hanem egészen felnőttkorig van miből válogatni. Gyakorlatilag nincs olyan téma, ami ne lenne megtalálható valamely játék formájában, így hát bármilyen érdeklődésű is legyen a gyerek, a szülei itt kincsesbányára lelnek.

A kis tudósomnak a logikai játékok hadából válogattam, a zeneőrültnek pedig a társasjátékok közül, ahol találtam olyat, amin a kedvenc zenekara van. Találtam olyan játékokat is, amit esetleg szívesen játszanának együtt, illetve olyat is, amikkel esetleg az egész család is tud játszani.

A szülinapot úgy szerveztük, hogy ott legyenek a barátnőm gyerekei is és ő is a férjével. A gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak. Amiket a barátnőm hozott játékokat, szintén a jatekwebshop.eu-ról vannak. Az este végül közös társasozásba fulladt, amit nemcsak a gyerek élveztek, hanem mi is ugyanúgy. Játék közben ment a fiam kedvenc zenekarának összes száma, meg egy pár másik „old school” dal is. A logikai játékban fej fej mellett gondolkodott tudós, művész, felnőtt, gyerek, senki sem vitázott, csak élvezte a pillanatot.

El se tudtam volna képzelni, hogy össze lehet hozni a két fiút, de a logikai és egyéb társasjátékoknak hála mégiscsak sikerült. Nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, hogy megmutatta ezt a remek oldal és természetesen nem utolsó sorban a jatekwebshop.eu-nak is, aki nemcsak engem, hanem sokkal fontosabbakat, a gyermekeimet is elkápráztatta, olyannyira, hogy következő nap odajöttek hozzám a kicsik és azt mondták, hogy sose felejtik majd el ezt a szülinapot. Az ilyen pillanatokért érdemes anyának lenni és az ilyen jó élmények tesznek naggyá egy üzletet. Remélem rajtam kívül és a segítségemmel még sok-sok anyuka és apuka tudja majd elkápráztatni a gyermekét.